در جشنواره پخت و عرضه خوراکهای بومی، دانش آموزان 20 خوراک بومی از جمله میرزا قاسمی، فسنجان محلی، ترشی تره، باقالا قاتق، کوکو بادکوبهای، کوکو سبزی محلی، آش ترش، آش رشته، عدس خورشت و انواع نانهای محلی را پختند و عرضه کردند.
خانم محمدی مسئول برگزاری این جشنواره در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر ساری در سلمانشهر هدف برگزاری این جشنواره را حفظ آداب و رسوم ، آشنایی و تشویق دانش آموز به خوردن خوراکهای محلی دانست.
اگر به پختن و امتحان کردن هر غذایی تمیال دارید؛ آشپزخانه همشهری آنلاین حتما پاسخگوست